en

Bulk Δ8 Distillate

saka: $90.00

Bulk Δ8 Distillate, siap digunakake ing dhewe formulasi vape*.

Ikon Lencana Manut Praktek Manufaktur Apik Saiki
Info pengiriman liyane
Ikon Lencana Manut Praktek Manufaktur Apik Saiki
MORE INFO

DETAIL PRODUK

Extract Labs' Δ8 Distillate punika> 94% murni. Δ8 distillate bakal ngemot kurang saka 0.3% Δ9 THC kanthi bobot garing. *Produk iki mung kanggo nggunakake vape. Ora dimaksudake kanggo panggunaan liyane.

INGGRIS

Pure Delta 8 Distillate

PANJANG POTENSI

GAMPANG GAMPANG

PENGECUALIAN SHIPPING

Extract Labs nahan hak kanggo ora ngirim menyang negara utawa wilayah ngendi hukum lokal bertentangan karo HR 2: Undhang-undhang dandan Pertanian 2018. Amarga Δ8 THC salah siji ilegal utawa ora tegas legal miturut hukum negara, produk iki ora dikirim menyang ngisor iki negara: Alaska, Idaho, Montana, Nevada, Rhode Island, Utah, lan Vermont.

PITAKONAN PALING SERING

Loro-lorone distillate lan isolat minangka macem-macem cannabinoids sing bisa gampang dicampur karo bahan liyane. Distillates iku lenga lan ngisolasi yaiku bubuk. Loro-lorone dianggep minangka bahan mentah sing bisa digunakake kanthi cara sing padha kayata formulating, ingesting, vaporizing, utawa nggunakake topikal.

Spektrum Lengkap:

Produk spektrum lengkap ngemot kabeh unsur (yaiku terpenes lan cannabinoid) saka tanduran ganja, kalebu nganti 0.3% THC. Akeh pangguna luwih seneng produk spektrum lengkap, amarga asring digandhengake karo "efek rombongan" -multiple cannabinoids sing makarya kanthi sinergis bebarengan.

Spektrum amba:

Kabeh produk spektrum sing amba kalebu gabungan saka cannabinoid alami tanduran, nanging ngemot 0% THC. Spektrum sing amba cenderung dadi favorit sing populer ing antarane pangguna, amarga produk kasebut ngemot macem-macem cannabinoid liyane tanpaTHC.

Isolasi:

Isolate nuduhake profil cannabinoid tunggal sing ana ing produk. Isolat mung siji molekul kayata CBD, CBG, utawa CBN. Isolate rampung THC gratis lan ora kalebu cannabinoid liyane utawa senyawa hemp tambahan.

Cara sampeyan nggunakake utawa ngatur produk cannabinoid bisa mengaruhi bioavailabilitas, yaiku jumlah zat sing mlebu aliran getih sajrone wektu tartamtu.

 

Contone, nguap utawa konsumsi sublingual minangka cara sing apik kanggo nyerep cannabinoid, amarga menehi bioavailabilitas sing dhuwur, tegese bakal mlebu aliran getih kanthi luwih cepet kanthi efek jangka pendek. Ing tangan liyane, konsumsi lisan liwat kapsul utawa edibles bakal lumebu ing aliran getih ing tingkat alon karo efek tahan maneh. Topik nawakake bioavailabilitas paling murah, amarga diserap liwat kulit.

 

Pangertosan bioavailabilitas bisa mbantu sampeyan nemtokake jumlah produk sing kudu dijupuk, lan ing bentuk apa, kanggo mesthekake dosis sing tepat bakal ana ing sistem sampeyan.

Istilah iki digunakake kanggo njlèntrèhaké bukti adhedhasar pengalaman ing ngendi kabeh komponen (cannabinoids, terpenes, lan sapiturute) ing tanduran bisa sinergis bebarengan ing awak kanggo nggawe efek imbang.

Sampeyan bisa Kaya

Related Produk

Napa Pilih Extract Labs?

Sing mbedakake kita karo perusahaan CBD liyane yaiku kita ora mung merek, nanging uga lab cGMP. Nduweni lan ngoperasikake saben aspek proses manufaktur saka pabrik nganti produk nggawa tingkat bangga, kualitas, lan kepemilikan sing dhuwur. Akeh lini produk kita duwe macem-macem cannabinoids cilik, kalebu CBD, CBDa, CBG, CBGa, CBN, lan CBC, sing dirumusake khusus kanggo ningkatake kesejahteraan konsumen. Maca liwat review pelanggan lan kiriman media sosial, siji krungu crita saka kasusahan lan marasake awakmu. Kisah-kisah kasebut minangka ngelingake kita babagan tujuan asli pendiri kita, lan apa sing ndadekake kita dadi visi bareng babagan kesehatan adhedhasar tanduran sing bisa diakses kabeh.